€ 11 voor nummer 11

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Update 17 mei 2021:

Op maandag 17 mei zal bekend worden hoe laat de namen van de prijswinnaars worden gepubliceerd. Houd sowieso de site van Supportersvereniging PSV goed in de gaten.

Namens Team Alzheimer Nederland

 

Maak kans op een uniek herinneringsshirt van Willy van der Kuijlen 

Maandag 19 april overleed clubicoon Willy van der Kuijlen. Helaas had hij de ziekte van Alzheimer. Reden voor de Supportersvereniging PSV en PSV om in actie te komen en geld op te halen voor Alzheimer Nederland. Doe mee en maak kans op een uniek herinneringsshirt!

€ 11 voor nummer 11

Doneer nu € 11 en maak kans op één van de 15 speciale herdenkingsshirts, gedragen tijdens de indrukwekkende minuut stilte ter ere van Willy voorafgaand aan de wedstrijd PSV- FC Groningen. De shirts zijn uiteraard voorzien van het rugnummer van Willy én gesigneerd door een PSV-speler.

Gegarandeerd shirt (uitverkocht)

Naast de verlote shirts kun je voor een bedrag van € 1.111 ook 1 van de 5 shirts kopen. Zie onderaan site 'Kies een donatiebedrag' en dan voor 'Meer opties'. De 5 shirts zijn inmiddels uitverkocht.

De opbrengst komt geheel ten goede aan Alzheimer Nederland, voor meer onderzoek naar dementie.

Hoe werkt het:

  • Doneer € 11 en koop daarmee één lot.
  • Wil je meer kans maken? Voor elke € 11 krijg je 1 lot. Dus € 22 betekent 2 loten, et cetera.
  • Kies voor één van de opties onderaan de site, of voor de 'Doneer direct' button.
  • Meedoen kan tot en met zondag 9 mei 2021.

Dank, namens de Supportersvereniging PSV, PSV en Alzheimer Nederland.

Voorwaarden: - Maximaal 1 te winnen shirt per persoon/organisatie. - In de week van maandag 10 mei worden via de media van de Supportersvereniging PSV en PSV de winnaars bekend gemaakt. - De prijswinnaars worden ook persoonlijk benaderd. - Je ontvangt geen fysieke loten of een lotnummer. Je naam gaat afhankelijk van het aantal loten, zoveel keer in de 'koker' waaruit geloot gaat worden.