Koppie-kopjes

Jessie Gieben

Opgehaald

2.021
101% bereikt van mijn streefbedrag € 2.000

Welkom op mijn actiepagina en bedankt dat je de tijd neemt om een kijkje te nemen.


Met mijn creatieve onderneming Studio Groei ben ik in maart 2021 het project "Koppie-kopjes" gestart. Als jong meisje ben ik mijn oma verloren aan de gevolgen van Alzheimer. Hoewel ik zelf te jong was om volledig te begrijpen wat er precies met mijn oma gebeurde, hebben de emoties van mijn moeder en andere familieleden een diepe indruk op mij gemaakt en zijn mij altijd bijgebleven.


En toen werd ik afgelopen maart dus wakker met een goed idee! Ik wil mijzelf uitdagen én een bijdragen leveren aan Alzheimer Nederland.

 
Tijdens de eerste ronde van dit project maakte ik door middel van de pinch-techniek (een techniek, waarbij je door het "knijpen" van de klei met je duimen een vorm maakt) 100 verschillende koffie kopjes. Omdat er zo enthousiast werd gereageerd op de actie heb ik besloten hem nog eenmaal te herhalen. Tijdens deze tweede ronde zal ik 50 kopjes met de draaischijf maken en 50 kopjes met de hand.

 
Elk gedraaid kopje geef ik een eigen karakter mee. Vervolgens maak ik met de hand het kopje zo goed mogelijk na. Zo ontstaat er een setje. Ieder setje zal voorzien worden van een mooi glazuur. Het eindresultaat zijn 100 verschillende kopjes/50 setjes. De kopjes zullen overigens per stuk worden aangeboden. 

 
Omdat ik mijn proces graag met jullie deel post ik bijna dagelijks foto's en filmpjes op Instagram: studio.groei. Zodra alle 100 koppie-kopjes klaar zijn zullen ze voor €18,95 per stuk aangeboden worden op mijn website: https://www.studio-groei.nl/koppie-kopjes. per kopje zal er €10,00 overgemaakt worden aan Alzheimer Nederland.

 
Spreken mijn Koppie-Kopjes jou aan? Steun dan mijn actie en koop een koppie. Alle beetjes helpen en zo werken we samen aan een toekomst zonder dementie. Je kunt ook alvast aanmelden voor de early bird lijst. Stuur een email naar info@studio-groei.com en ontvang voor de officiële verkoop een wachtwoord waarmee je alvast je favoriete koppie-kopje kunt scoren!

 
Dank je wel!


JessieOp deze actiesite kun je volgen hoever ik al ben om mijn doel van €2000,00 te bereiken! Hier zal ik regelmatig het geld van de kopjes naar overmaken! Je hoeft zelf dus geen donatie te doen op deze pagina.