Waarom? Stop dementie! DAAROM!

M Verlaan

Opgehaald

1.179
94% bereikt van mijn streefbedrag € 1.250

Vind jij dementie ook zo’n vreselijke ziekte? Ik wel en daarom kom ik in actie voor Alzheimer Nederland.

Mijn vader was gediagnosticeerd met dementie. Zowel vasculair als lewy body. Van dichtbij maakte ik dus mee wat het met je doet. Heel langzaam zie je de gewatteerde omgeving toetreden. Langzaam maar zeker sluipt het toe en steeds weer lever je een klein beetje in. Langzaam aan, momenten van slikken en samen weer op n andere manier doorgaan. Steeds een stukje afscheid nemen van wie je was en... weer groeten voor degene die je weer bent. Samen herinneringen maken en proberen te kijken naar je mogelijkheden.

Helaas hebben we op 20 mei 2022 afscheid van mijn vader moeten nemen. Helaas, maar ook hem de rust gunnend. Dit gun je niemand. Wat zou het fijn zijn dat er verder onderzoek kan komen naar deze vormen van dementie en hopelijk n medicijn.

Daarom... , daarom houd ik deze actie om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor deze stichting. Al is het niet voor nu, maar voor later en al die mensen te kunnen steunen in hun “strijdt” tegen dementie.

Help jij ook, steun mij dan en doneer of volg mijn praktijk site op Facebook of Instagram Praktijk Rosekwarts en koop producten, waar ik de opbrengst geheel van doneer aan mijn actie. Alvast dank hiervoor.