Koesterkei Vergeet-Mij-Niet

Severine Jacobs

Opgehaald

25
9% bereikt van mijn streefbedrag € 250

Dementie komt in onze familie veel voor. Mijn moeder kreeg in januari jl. de diagnose Lewy Body Dementie. Allebei mijn oma's hadden dementie. Helaas bestaat er nog geen medicijn voor deze mensonterende ziekte.

Bij ieder bezoek neem ik weer een stukje afscheid van mijn moeder. De dementie laat haar steeds een beetje meer verdwijnen.

Met mijn actie wil ik een kleine bijdrage leveren aan onderzoek en ontwikkeling. Want wat hoop ik dat er ooit een medicijn gevonden wordt! 🍀

In mijn keramiekatelier in Grathem maak ik handgemaakte urnen. In een koesterkei kun je een beetje as bewaren van je geliefde. De kei van keramiek past in je hand en nodigt daardoor uit om deze op te pakken en mooie herinneringen te koesteren ❤️. Je hoeft er dus niet eens as in te bewaren.

Speciaal voor Alzheimer Nederland ontwierp ik deze koesterkei. Iedere kei is uniek en handbeschilderd. De koesterkei kost € 64,95. Daarvan doneer ik € 24,95 aan Alzheimer Nederland.

Via mijn website https://www.imperfectpottery.nl/i/atelier-u_r_n kun je de koesterkei bestellen. Je hoeft niet te doneren via deze pagina. Ik maak het geld over bij iedere bestelling.

Via mijn pagina op Instagram (Atelier U_R_N) kun je volgen hoe de verkoop vordert

De levertijd van een koesterkei is minimaal 4 weken.